Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.07.2023

Начальнику Рівненського районного ТЦК повідомили про підозру та обрали запобіжний захід

 

 

За процесуального керівництва Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону повідомлено про підозру начальнику Рівненського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за фактом незаконного зберігання психотропних речовин з метою збуту у великих розмірах та перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень, вчинене групою осіб (ч.2 ст.307, ч.2 ст.28 ч.5 ст.426-1 КК України).

За даними слідства, посадовець зберігав вдома 8 зіп-пакетів із білою речовиною, схожою на амфетамін та приладдя для вживання наркотичних речовин. Крім цього, знімав на телефон знущання над підлеглим, які вчиняв вищий за посадою керівник.

Підполковника затримано у порядку ст.208 КПК України. Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.  

За вчинене йому загрожує від 6 до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м. Хмельницькому, за оперативного супроводу відомства.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури

у сфері оборони Західного регіону

кількість переглядів: 473