Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
09.10.2023

На Буковині розслідують обставини побиття військовозобов’язаного

 

 

За процесуального керівництва Чернівецької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом побиття громадянина України призовного віку.

За даними слідства, двоє солдат Чернівецького територіального центру комплектування та соціальної підтримки, а також керівник громадського формування завдали військовозобов’язаному, який на цей час перебуває за кордоном, кілька ударів тупим предметом, спричинивши легкі травми.  

Наразі допитано постраждалого, учасників інциденту та свідків, перевіряється причетність працівників ТЦК та органів поліції. Слідчим доручено проведення низки слідчих (розшукових) дій, за результатами яких вирішуватиметься питання щодо повідомлення про підозру вказаним особам.

Досудове розслідування здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у м.Хмельницькому за оперативного супроводу відомства.

Примітка: відповідно до ст.62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури

у сфері оборони Західного регіону

кількість переглядів: 434