Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.10.2023

Спецпрокуратура Західного регіону витребувала до державної власності нерухомість у Львові вартістю понад 4 000 000 грн

 

 

Львівський апеляційний суд цьогоріч, 28 березня, задоволив апеляційну скаргу Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону щодо повернення до державної власності об’єкта нерухомості на вулиці Стрийській у м.Львові орієнтовною вартістю 4 мільйони гривень.

Спецпрокурори встановили, що понад 65 квадратних метри приміщення колишнього магазину, що належало структурному підрозділу Міністерства оборони України, без дозволу оборонного відомства, у 2007 році було продане концерном приватному підприємству, а потім – ще два рази переходило у власність третіх осіб.

Реагуючи на порушення законодавства, спецпрокурорами подано до суду позов, який задоволено у суді апеляційної інстанції.

З метою забезпечення реального виконання судового рішення з ініціативи прокуратури державним реєстратором внесено відомості до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно щодо власника вказаного об’єкта – Міністерства оборони України.

Таким чином, завдяки наполегливій та послідовній позиції прокуратури забезпечено повернення до державної власності вказаного майна.

Пресслужба Спеціалізованої прокуратури

у сфері оборони Західного регіону

кількість переглядів: 368