Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.01.2024

У Львові представили першого заступника керівника Спецпрокуратури Західного регіону

 

 

Керівник Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Микола МЕРЕТ представив колективу новопризначеного першого заступника – Романа СКІБ’ЯКА.

До цього 32-річний Роман Скіб’як обіймав посаду заступника начальника управління – начальника відділу організації процесуального керівництва досудовим розслідуванням та нагляду за додержанням законів при проведенні оперативно-розшукової діяльності Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. 

Микола Мерет зазначив, що Роман Скіб’як працював на різних посадах, серед яких керівні, та зарекомендував себе фаховим, дисциплінованим та відповідальним працівником.  

«Переконаний, що молодий, завзятий, вихований на принципах чесності, професіоналізму та самовідданості керівник, докладе максимум зусиль для реалізації доручень та результативної роботи відомства», – сказав Микола Мерет.

У свою чергу Роман Скіб’як подякував за довіру та висловив сподівання, що спільно з колективом, з яким встиг спрацюватися, зможе забезпечити злагоджену роботу для виконання поставлених керівництвом цілей.

Довідково: Роман Скіб’як народився 10 квітня 1991 року у Львові. Юрист, випускник Львівського національного університету імені Івана Франка. В органах прокуратури з 2013 року. Працював на різних посадах у Львівській обласній прокуратурі, зокрема очолював відділ нагляду за додержанням законів територіальними органами поліції при провадженні досудового розслідування, дізнання та підтриманням публічного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів Національною поліцією України та органами, які ведуть боротьбу з організованою та транснаціональною злочинністю. Роман Скіб’як одружений, виховує доньку та сина.   

Пресслужба

Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону 

кількість переглядів: 285